Tiedote

ViidakkoMonitor – tehotyökalu journalistisen ja sosiaalisen median seurantaan

Ota yhteyttä
ViidakkoMonitor – tehotyökalu journalistisen ja sosiaalisen median seurantaan Uuden tuotteen suunnittelun lähtökohdiksi on otettu käyttäjäystävällisyys, erittäin laaja lähdekanta sekä monipuoliset analyysimahdollisuudet. Uuden tuotteen suunnittelun lähtökohdiksi on otettu käyttäjäystävällisyys, erittäin laaja lähdekanta sekä monipuoliset analyysimahdollisuudet.

PR Cloudin seurantapalvelut uudistuvat vuoden 2016 alusta lähtien. Mediaseurantapalvelut Webnewsmonitor ja SoMeMonitor yhdistyvät vähitellen ViidakkoMonitor -palveluksi, joka pitää sisällään sekä journalistisen että sosiaalisen median seurannan. Brändiuudistuksen myötä monitoripalvelu liitetään tiiviimmin Koodiviidakon Viidakko-tuoteperheeseen, johon kuuluvat mm. sähköpostityökalu Postiviidakko sekä julkaisujärjestelmä Sivuviidakko.

Seurantapalveluiden yhdistymisen myötä ViidakkoMonitorista tulee Suomen kattavin ja tehokkain mediaseurantapalvelu. Sen seurannan piiriin kuuluu tuhansia verkkomedialähteitä ja näköislehtiä sekä blogeja, foorumeita ja sosiaalisen median kanavia.

Uuden palvelun suunnittelun lähtökohdiksi on otettu käyttäjäystävällisyys, erittäin laaja lähdekanta sekä monipuoliset analyysimahdollisuudet. Näin käyttäjä saa seurantojensa tärkeimmät osumat oikeaan aikaan ja voi seurata helposti medianäkyvyyden kehittymistä tarkkojen mittareiden avulla.

ViidakkoMonitor toimii saumattomasti yhteen Koodiviidakon markkinoinnin ja viestinnän tuoteperheiden tuotteiden kanssa. Integraation ansiosta asiakkaiden on entistä helpompaa hyödyntää mediaseurantaa osana muuta viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuutta. Keskitetyn käyttäjähallinnan avulla työkalujen käyttäjät voivat hypätä ohjelmistosta toiseen ketterästi samalla käyttäjätunnuksella.

Jos olet kiinnostunut tietämään lisää uudesta palvelusta, ole yhteydessä asiantuntijoihimme.

Ota yhteyttä

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Lisää uutisia

Koodiviidakko ja Encode Solutions yhdistivät voimansa – luvassa uniikkeja mobiiliteknologian ratkaisuja

Koodiviidakko on ostanut mobiiliyritys Encode Solutionsin liiketoiminnan. Yhdistymisen myötä Koodiviidakko laajentaa vahvaa teknologia- ja tuotekehitysosaamistaan mobiilipalveluihin.

Lue lisää

Koodiviidakolta uusi tuotekokonaisuus pörssiyhtiöiden viestintään

Koodiviidakko julkaisee uuden sijoittajaviestinnän tuotekokonaisuuden suomalaisille pörssiyhtiöille. Kokonaisuus on laajuudessaan ainutlaatuinen, sillä sen avulla yritykset voivat hoitaa pörssi- ja lehdistötiedottamisen, verkkomedian ja sosiaalisen median seurannan sekä uutishuoneen ja verkkovuosikertomuksen toteuttamisen yhden toimijan kautta.

Lue lisää

Koodiviidakko kasvaa ja laajentaa toimintaansa Euroopassa

Koodiviidakko kasvatti liikevaihtoaan viime vuonna 43 prosenttia. Yhtiö on laajentanut tuotevalikoimansa kattamaan koko markkinointiviestinnän ketjun ja käynnistänyt onnistuneesti pilvipalveluidensa myynnin ulkomailla.

Lue lisää

Koodiviidakko Oy yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä jo kuudetta vuotta peräkkäin

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelma on listannut Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset jo yhdentoista vuoden ajan. Koodiviidakko on ollut mukana listalla vuodesta 2009 alkaen.

Lue lisää