Tiedote

ePressi.com ja Monitorit mukana Markkinointiviestinnän viikolla

Ota yhteyttä
ePressi.com ja Monitorit mukana Markkinointiviestinnän viikolla Tiedotejakelupalvelu ePressi.com sekä mediaseurannan työkalut Webnewsmonitor ja SoMeMonitor ovat mukana myös tämän vuoden Markkinointiviestinnän viikolla. Tiedotejakelupalvelu ePressi.com sekä mediaseurannan työkalut Webnewsmonitor ja SoMeMonitor ovat mukana myös tämän vuoden Markkinointiviestinnän viikolla.

Tiedotejakelupalvelu ePressi.com sekä mediaseurannan työkalut Webnewsmonitor ja SoMeMonitor ovat mukana myös tämän vuoden Markkinointiviestinnän viikolla Helsingin Wanhassa Satamassa 23.-24.9.2014. Tapahtumassa esitellään viimeisimmät tuulet markkinointiviestinnän ja liiketoiminnan yhteispelistä.

Tiistaina 23.9. klo 13:45 ePressi.comin toimitusjohtaja Riina Vasala kertoo toimittajakyselymme tuloksista otsikolla Tiedottamisen trendit 2014. Kyselyyn vastasi lähes 800 toimittajaa ja bloggaajaa ympäri Suomen.

Tapahtumaan ja esityksiin osallistuminen on maksutonta.

Tavataan osastolla E20!

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Lisää uutisia

Koodiviidakko ja Encode Solutions yhdistivät voimansa – luvassa uniikkeja mobiiliteknologian ratkaisuja

Koodiviidakko on ostanut mobiiliyritys Encode Solutionsin liiketoiminnan. Yhdistymisen myötä Koodiviidakko laajentaa vahvaa teknologia- ja tuotekehitysosaamistaan mobiilipalveluihin.

Lue lisää

Koodiviidakolta uusi tuotekokonaisuus pörssiyhtiöiden viestintään

Koodiviidakko julkaisee uuden sijoittajaviestinnän tuotekokonaisuuden suomalaisille pörssiyhtiöille. Kokonaisuus on laajuudessaan ainutlaatuinen, sillä sen avulla yritykset voivat hoitaa pörssi- ja lehdistötiedottamisen, verkkomedian ja sosiaalisen median seurannan sekä uutishuoneen ja verkkovuosikertomuksen toteuttamisen yhden toimijan kautta.

Lue lisää

Koodiviidakko kasvaa ja laajentaa toimintaansa Euroopassa

Koodiviidakko kasvatti liikevaihtoaan viime vuonna 43 prosenttia. Yhtiö on laajentanut tuotevalikoimansa kattamaan koko markkinointiviestinnän ketjun ja käynnistänyt onnistuneesti pilvipalveluidensa myynnin ulkomailla.

Lue lisää

ViidakkoMonitor – tehotyökalu journalistisen ja sosiaalisen median seurantaan

Koodiviidakko julkaisee alkuvuodesta 2016 uuden päivitetyn monitoripalvelun journalistisen ja sosiaalisen median seurantaan. ViidakkoMonitoriksi nimetty palvelu yhdistää mediaseurannan ja -analyysin yhteen helppokäyttöiseen työkaluun.

Lue lisää

Koodiviidakko Oy yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä jo kuudetta vuotta peräkkäin

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelma on listannut Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset jo yhdentoista vuoden ajan. Koodiviidakko on ollut mukana listalla vuodesta 2009 alkaen.

Lue lisää