Kirjoitus

Case: Yllätetään yhteiskunta moninkertaisti mediajulkisuutensa

Ota yhteyttä
Case: Yllätetään yhteiskunta moninkertaisti mediajulkisuutensa Aiomme jatkossa lisätä tiedottamiseemme myös feature-artikkeleita, jotka pohjautuvat tapahtumiimme, mutta ovat sisällöltään yleisempiä ja ajattomia. Aiomme jatkossa lisätä tiedottamiseemme myös feature-artikkeleita, jotka pohjautuvat tapahtumiimme, mutta ovat sisällöltään yleisempiä ja ajattomia.

Yllätetään yhteiskunta on konsepti, jonka ensimmäisen idean käynnisti seitsemän vuotta sitten joukko yritysjohtajia. Mukana olivat muun muassa Devoin toimitusjohtaja Jari Raitanen, Veikkauksen toimitusjohtajana toiminut Risto Nieminen, Microsoftin toimitusjohtajana toiminut Ari Rahkonen sekä Deloitten toimitusjohtajana toiminut Teppo Rantanen. Yllätetään yhteiskunta –ryhmä toimii uudenlaisia yritysten, julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyötä synnyttävien ideahautomoiden moottorina. Se on ollut mukana ekologista elämäntapaa, nuorisotyöllisyyttä ja työviihtymistä edistävissä hankkeissa. Ryhmä järjestää Yllätetään yhteiskunta JAM -tilaisuuksia, joissa kootaan yhteen eri alojen edustajia ja kannustetaan heitä luomaan uudenlaisia ideoita yhteiskunnallisesti tärkeiden teemojen edistämiseen.

ePressi.comin asiakkaana Yllätetään yhteiskunta on ollut kahden vuoden ajan. “Käytimme aiemmin viestintäämme uutiskirjeitä, mutta lehdistötiedottaminen on osoittautunut tapauksessamme tehokkaaksi viestintäkanavaksi. Tiedotamme vuosittain aktiivisesti ja julkisuutemme on moninkertaistunut asiakkuutemme aikana. Olemme saaneet lukuisia haastattelupyyntöjä niin radioon, televisioon kuin lehtiinkin aina paikallisesta tasosta kansallisiin medioihin. Aiomme jatkossa lisätä tiedottamiseemme myös feature-artikkeleita, jotka pohjautuvat tapahtumiimme, mutta ovat sisällöltään yleisempiä ja ajattomia”, ryhmän Ville Vainio kertoo.

“Arvostamme palvelussa tiedotteen helppoa kohdistettavuutta. Laajan toimittajakannan ansiosta lähetämme viestimme tarvittaessa valtakunnallisesti tai tietylle alueelle. Median lisäksi tiedotamme samalla työkalulla myös yhteistyökumppaneillemme. Palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa, mistä erityiskiitos menee ePressi.comin loistavalle asiakaspalvelulle”, Vainio kiittelee.

Kiinnostuitko tiedottamisen palveluistamme?

Ota meihin yhteyttä.

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Lisää uutisia

Uutishuone 101 - suunnittele, toteuta ja hyödy [+infograafi]

Uutishuone kokoaa yrityksen tai organisaation avainsisällöt eli tuoreimmat tiedotteet, blogikirjoitukset, ajankohtaiset tapahtumat sekä sosiaalisen median sisällöt yhdelle ja samalle sivulle. Oikein toteutettuna uutishuone palvelee paitsi kohderyhmiesi tarpeita, myös tukee omia toimintatavoitteitasi. Koostimme vinkit, joiden avulla suunnittelet ja toteutat toimivan uutishuoneen ja saat siitä enemmän irti.

Lue lisää

Digitaalisen markkinoinnin trendit 2018 [+infograafi]

Näin vuoden alkumetreillä on hyvä pysähtyä hetkeksi ja katsoa, miltä ympäröivä digimaailma näyttää juuri nyt. Käymme artikkelissamme läpi vuoden 2018 merkittävimmät digitaalisen markkinoinnin trendit ja muutosvoimat. Bonuksena löydät artikkelin lopusta infograafin, joka kokoaa yhteen kaikki 21 digitaalisen markkinoinnin trendiä.

Lue lisää

Kuinka rakentaa hyvä lehdistötiedote?

Hyvän lehdistötiedotteen tunnistaa usein siitä, että se on lähes sellaisenaan julkaisuvalmis. Hyvä tiedote on kirjoitettu ytimekkäästi ja ymmärrettävästi, sen aihe on ajankohtainen ja kiinnostava ja sen ydinsanoma on tuotu selkeästi esille. Onnistuneessa tiedotteessa on myös selkeä ja johdonmukainen rakenne, joka noudattaa tiettyä hyväksihavaittua kaavaa.

Lue lisää

Sisällöntuotanto haltuun: näin hyödynnät ja kierrätät olemassa olevaa sisältöä

Sisällöntuotanto ei ole pelkkää uusien sisältöjen luomista, vaan myös olemassa olevien sisältöjen monipuolista hyödyntämistä. Olemme koonneet sinulle kasan käytännön vinkkejä, joiden avulla voit ottaa vanhat hyvät sisällöt uudestaan hyötykäyttöön.

Lue lisää

Tuplasti tehoja työskentelyyn – 10 vinkkiä markkinoijille ja viestijöille

Kuinka paljon sinä heität hukkaan työaikaa tavallisen työpäivän aikana? Vartin, puoli tuntia vai jopa tunteja? Jotta saisit työaikasi todelliseen hyötykäyttöön, olemme koonneet sinulle 10 vinkkiä, joiden avulla voit parantaa oman työskentelysi tehokkuutta ja luoda itsellesi uudenlaista työrutiinia.

Lue lisää