Lehdistötiedotteen uskottavuus on henkilökohtaisen suosittelun tasoa, ja näkyvyys usein moninkertaisesti kalliin mainoksen arvoista

ePressi.com on kotimainen tiedotejakelupalvelu, jonka kautta saat välitettyä tiedotteet ja muut lehdistömateriaalit medialle ja yleisölle helposti ja laajasti. ePressi.comilla on käytössä informaatikkojen ylläpitämä mediaosoitteisto, joka kattaa yli 10 000 yhteystietoa.

/media/animaatiokuvat/epressi-imac.png

Miksi käyttää tiedotejakelupalvelua?

Kun käytät ammattimaista tiedotejakelua sinun ei tarvitse käyttää aikaasi omien vastaanottajalistojen keräämiseen tai toimittajien yhteystietojen päivittämiseen, vaan voit keskittyä ydinosaamiseesi, eli viestin sisältöön.

ePressi.comin järjestelmän kautta tiedotteen jakeleminen isolle vastaanottajajoukolle on turvallisempaa kuin omasta sähköpostista, eikä isoa lähetystä tulkita yhtä helposti roskapostiksi. Tiedotteessa mukana olevat lehdistökuvat ja muut tiedostot ladataan palveluntarjoajan palvelimelle ja ne näkyvät tiedotteessa linkkeinä. Näin ollen vastaanottajien sähköpostit eivät rasitu liikaa suurien liitetiedostokuvien vuoksi.

Kysy lisää

/media/tuotekuvat/pr-cloud-tuotteet/mediaseuranta_rajattu.jpg

Jaa tiedotteesi valtakunnallisesti ja kansainvälisesti

ePressi.comin kautta tiedottaminen on tehokas keino mediasuhteiden luomiseen. 

  • Tiedotteet jaetaan sähköpostitse toimituksiin ja toimittajille ja julkaistaan ePressi.comin suositussa online-tiedoteportaalissa, Kauppalehden verkkouutissivustolla sekä Mediaviikko.fi:n sivuilla.
  • Lähettämisen jälkeen saat raportin siitä, ketkä toimittajat ovat lukeneet tiedotteesi.
  • Tiedotteet löytyvät hakukoneoptimoinnin (SEO) avulla tehokkaasti hakukoneista.
  • ePressi.comin kautta jaat tiedotteesi kätevästi myös sosiaalisen median kanaviin.
  • Toimiiko yrityksesi kansainvälisillä markkinoilla? ePressi.comin avulla tiedotat myös ulkomaiselle lehdistölle.

Paula Erkkilä

Kiitos ePressi.comin, viime vuonna 90 % tiedotteistamme meni läpi mediassa. Sisällöllä on toki tässä tärkeä merkitys, mutta uskon, että jakelukanavalla on myös oma osansa. Palvelu ei tuki toimitusten sähköposteja, koska viestien mukana lähtevät liitteet, kuten vaikkapa kuvat, jäävät ePressi.com-palveluun ladattaviksi.”

Paula Erkkilä Viestintäpäällikkö, Centria-ammattikorkeakoulu

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Koodiviidakon työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

Elenia Oy

Elenia Oy

Elenia Oy on sähköverkkoyhtiö, joka palvelee lähes puolta miljoonaa kotitalous-, yritys- ja yhteiskunta-asiakasta yli sadan kunnan alueella.

IKEA

IKEA

Ikea on alunperin Ruotsissa aloittanut, maailmanlaajuinen huonekalumyymäläketju.

Samsung Group

Samsung Group

Samsung Group on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka tunnetaan erityisesti kodinelektroniikan valmistajana.

Suomen Kulttuurirahasto

Suomen Kulttuurirahasto

Suomen Kulttuurirahasto on kotimaista tiedettä ja taidetta tukeva yksityisomisteinen säätiö. Säätiö on yksi Euroopan suurimmista.