Case Safetum

1. Esittely

1. Esittely

Safetum Oy on turvallisuusalan asiantuntija- ja verkkopalveluita tarjoava yritys. Yrityksen tavoitteena on rakentaa turvallista asuin- ja toimintaympäristöä sekä tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisia turvallisuuden palveluita. Safetum panostaa siihen, että turvallisuuden hallinta olisi helppoa ja edistäisi asuin- ja työympäristöjen viihtyvyyttä.

2. Tavoitteet

2. Tavoitteet

Voimakkaasti kasvavalle Safetumille on tärkeää, että yrityksen toiminta herättää kiinnostusta ja saa näkyvyyttä eri medioissa sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Oman toiminnan kehittämiseen, referensseihin ja yhteistyökumppanuuksiin liittyvä tiedottaminen koetaan Safetumissa merkittävänä viestintäkeinona, jonka avulla yritys pystyy kasvattamaan tunnettuuttaan ja nousemaan esiin aktiivisena ja arvostettuna turvallisuusalan toimijana. 

3. Palvelun käyttö

Safetum arvostaa kotimaisuutta omissa palveluissaan, mikä heijastuu myös tiedotejakelupalvelulle asetettuihin kriteereihin. Yritykselle on myös tärkeää, että tiedotejakelupalvelua on helppo käyttää. ePressin käyttöliittymä vastaa Safetumin tarpeita sen ollessa yksinkertainen ja helppokäyttöinen – tiedotteen julkaiseminen kestää vain muutamia minuutteja.

"Valitsimme ePressin sen kotimaisuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Palvelu on toiminut moitteettomasti ja olemmekin olleet siihen hyvin tyytyväisiä. Mahdollisissa ongelmatilanteissa ePressin asiakaspalvelu auttaa meitä aina kattavasti", kertoo Safetum Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Jurvelin.

4. Onnistumiset

Safetum seuraa jatkuvasti viestiensä näkyvyyttä ePressi.comin raportointityökalun avulla. Palvelun käyttöönoton jälkeen yrityksen julkaisemista tiedotteista yli 90 % on mennyt läpi eri medioissa ja yritys on saanut lukuisia yhteydenottoja sanomalehdistä sekä paikallisradioista. Tiedottamalla toiminnastaan tehokkaasti Safetum kasvattaa näkyvyyttään ja jatkaa kasvuaan safety-osaamisen edelläkävijänä.