Case Rakennusteollisuus

Rakennusalan edunvalvoja

Rakennusalan edunvalvoja

Rakennusteollisuus RT ry on rakennusalan yritysten elinkeinopoliittisten, teknisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. Yhdistyksen toiminnan lähtökohtana on parantaa rakennusteollisuuden liiketoimintaedellytyksiä, sekä tuottaa entistä parempaa elinympäristöä ihmisille ja toimintaympäristöä elinkeinoelämälle.

Rakennusteollisuus RT hyödynsi jo aiemmin mediaseurantatyökalua, mutta seurantaan kaivattiin myös printtimedian seurantaa, mitä vanha työkalu ei tarjonnut.

Semanttisen seurannan mahdollisuudet

Semanttisen seurannan mahdollisuudet Tanja Määttänen Semanttinen seuranta oli vielä hyvin uusi ominaisuus, kun otimme työkalun käyttöön, joten alkuun meitä hieman jännitti sen käyttäminen. Ominaisuus on kuitenkin ylittänyt odotuksemme moninkertaisesti. Tanja Määttänen Tiedottaja, Rakennusteollisuus RT

Uutta mediaseurantapalvelua etsiessä kilpailutettiin useita eri vaihtoehtoja. ViidakkoMonitor nousi ylitse muiden erityisesti printtimedian seurannan sekä uuden semanttisen seurannan takia.

Rakentaminen on hyvin laaja ala, minkä lisäksi siihen liittyvää sanastoa käytetään myös paljon muissa yhteyksissä. ViidakkoMonitorin semanttisen seurannan ominaisuus auttaa löytämään juuri rakennusalaan liittyvät julkaisut ja siten vähentää väärien osumien määrää.

ViidakkoMonitor auttaa löytämään olennaisen

ViidakkoMonitor auttaa löytämään olennaisen Joona Haapala Semanttisen seurannan avulla voidaan erottaa rakennusteollisuuteen liittyvä keskustelu muista samankaltaista sanastoa käyttävistä aloista. Näin saadaan relevantteja julkaisuja poimittua mediahälinän keskeltä. Joona Haapala Key Account Manager, Koodiviidakko

ViidakkoMonitorin avulla Rakennusteollisuus on pystynyt löytämään olennaiset julkaisut niin itse organisaatioon, kuin myös yleisesti rakennusteollisuuteen sekä toimialaliittoihin liittyen.

Seurantoja Rakennusteollisuudella on valtava määrä, joten väärien osumien määrä täytyy minimoida. Tässä auttaa vahvasti semanttisen seurannan ominaisuus.

Osana yhteiskunnallista keskustelua

Osana yhteiskunnallista keskustelua Tanja Määttänen Rakentaminen on jollain tapaa osa lähes jokaisen suomalaisen elämää, joten mielipiteitä aiheesta löytyy hyvin laajasti. Mediaseurantapalvelun avulla voimme osallistua rakentamiseen liittyvään keskusteluun ja myös mahdollisesti korjata virheellisiä näkemyksiä. Tanja Määttänen Tiedottaja, Rakennusteollisuus RT

Mediaseuranta mahdollistaa entistä laajemman ja paremman vaikuttamistyön. Työkalun avulla voidaan sekä löytää eteenpäin jaettavaa asiantuntijamateriaalia, kuin myös osallistua keskusteluun rakennusalasta. Tämä auttaa luomaan totuudenmukaista kuvaa rakennusteollisuudesta.

Kiinnostuitko ViidakkoMonitorista?

Kiinnostuitko ViidakkoMonitorista?

Haluatko tietää, mitä mediassa puhutaan? Ota meihin yhteyttä ja luomme yrityksesi tarpeisiin sopivan yksilöllisen ratkaisun.

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeintä. Palvelemme teitä seurannan toteuttamisessa ja vastaamme tarpeisiinne nopeasti. Jos et vielä käytä ViidakkoMonitoria, ota palvelu käyttöösi jo tänään tai tilaa kokeilujakso.

Ota yhteyttä