Case Lasten.fi

Lasten.fi: Tiedottaminen tehostaa liiketoimintaa

Lasten.fi: Tiedottaminen tehostaa liiketoimintaa Henri Huovinen ePressi tavoittaa kattavasti median edustajat ja voin halutessani rajata viestin koskemaan haluamaani tiettyä kohderyhmää. Henri Huovinen Toimitusjohtaja, Lasten.fi-verkkokauppa

Lasten.fi on suomalainen, lastentarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Vuoden 2014 alussa toimintansa aloittanut yritys on ollut ePressin asiakkaana toimintansa alusta alkaen. “Olemme julkaisseet ePressin kautta tiedotteita erinomaisin tuloksin, sillä esimerkiksi Markkinointi&Mainonta on julkaissut omilla sivuillaan artikkelit tiedotteidemme pohjalta”, toimitusjohtaja Henri Huovinen kertoo.

Verkkokaupan kävijämäärä viisinkertaistui

Verkkokauppias Henri Huoviselle julkisuudesta on ollut konkreettista hyötyä. Ensimmäisen tiedotteen julkaisun jälkeen verkkokaupan kävijämäärä on viisinkertaistunut ja kasvu jatkuu. “Tulevaisuudessa on luvassa monta mielenkiintoista tiedotettavaa asiaa. Tiedotteen läpimenoon mediassa vaikuttaa olennaisesti paitsi viestin sisältö, myös tiedotekanava. ePressi tavoittaa kattavasti median edustajat ja voin halutessani rajata viestin koskemaan haluaamaani tiettyä kohderyhmää”, Huovinen kertoo.

Kiinnostuitko ePressistä?

Kiinnostuitko ePressistä?

Haluatko olla näkyvillä mediassa? Ota meihin yhteyttä ja räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Tiedottaminen palvelee kaikenlaisia ja -kokoisia yrityksiä ja organisaatioita. Kun saat näkyvyyttä toimittajien keskuudessa ja mediassa, toimittajat tuntevat yrityksesi alasi asiantuntijana ja aktiivisena viestijänä. ePressi.comin kautta ovat tiedottaneet niin suuret koulutusorganisaatiot, monikansalliset yhtiöt kuin pienet startup-yrityksetkin. Ota meihin yhteyttä ja laaditaan yhdessä sinun yrityksellesi sopiva tiedoteratkaisu!

Asiakkaiden suusta

ePressi on toiminut meillä loistavasti. Sen avulla pystymme kertomaan ja tiedottamaan brändimme tekemisistä kattavasti ja haluamillemme kohderyhmille. Olemme tehneet perinteisten tiedotteiden lisäksi myös mm. mediakutsuja sekä hyödyntäneet palvelua bloggareiden tavoittamiseen. ePressi on ollut loistava lisä omiin markkinointikanaviimme ja olemme siihen erittäin tyytyväisiä.
Mari Luodes Omistaja ja perustajajäsen, LuinSpa
Lanseerasimme palvelumme Arabiemiraateissa ja Saksassa ja halusimme konseptimme median tietoisuuteen mahdollisimman laajasti. ePressissä meidät vakuutti palvelun kotimaisuus ja toimivuusvarmuus sekä paikallisten medioiden laaja kontaktimäärä. ePressin käyttö on ollut vaivatonta ja asiakaspalvelu nopeaa. Käytämme varmasti jatkossakin Koodiviidakon palveluita.
Miikka Mäkiö Perustajajäsen, Foodiac