Asiakkaita

Koodiviidakon työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

Uponor

Uponor

Uponor on yksi maailman johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista.

Rudus Oy

Rudus Oy

Rudus Oy on yhtiö, joka käsittelee kiviainesta rakentamisen tarpeisiin. Liiketoimintaa on sekä kotimaassa että Baltiassa ja Venäjällä.

Haaga-Helia

Haaga-Helia

Haaga-Helia on ammattikorkeakoulu pääkaupunkiseudulla. Koulutusaloja ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Kreab Oy

Kreab Oy

Kreab Oy on yhteisö- ja yritysviestintään keskittynyt viestintätoimisto.

Suomen Kulttuurirahasto

Suomen Kulttuurirahasto

Suomen Kulttuurirahasto on kotimaista tiedettä ja taidetta tukeva yksityisomisteinen säätiö. Säätiö on yksi Euroopan suurimmista.

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, SKS on tieteellinen seura ja kulttuurijärjestö, joka kerää ja tallentaa suomalaista kulttuuria ja kulttuuriperintöä.

Elenia Oy

Elenia Oy

Elenia Oy on sähköverkkoyhtiö, joka palvelee lähes puolta miljoonaa kotitalous-, yritys- ja yhteiskunta-asiakasta yli sadan kunnan alueella.

Restel

Restel

Restel Oy on kotimainen hotelli- ja ravintola-alan toimija.

Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö, joka tukee vaikeissa oloissa eläviä lapsia. Samalla se pyrkii edistämään lasten oikeuksien toteutumista Suomessa ja ympäri maailman.

TraFi

TraFi

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin vastuulla ovat liikenteen valvontatehtävät, turvallisuuskehitys sekä liikenteen aiheuttamien ympäristöhaittojen pienentäminen.

IKEA

IKEA

Ikea on alunperin Ruotsissa aloittanut, maailmanlaajuinen huonekalumyymäläketju.

Tekes

Tekes

Innovaatiorahoituskeskus Tekes on valtion virasto, joka tukee ja rahoittaa teollisuuden ja korkeakoulujen tutkimusprojekteja.

TEM

TEM

Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) vastaa yritysten innovaatiotoiminnasta, työmarkkinoista ja työllisyydestä sekä aluekehitystyöstä.

PAM

PAM

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto.

Amnesty International

Amnesty International

Amnesty International on kansainvälinen ihmisoikeusjärjestö.

TAT

TAT

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT on viestintätalo, joka tarkkailee yritysten toiminnassa ja nuorten kuluttajien asenteissa tapahtuvia vaihteluita.

UKK-instituutti

UKK-instituutti

UKK-instituutti on terveysliikunnan asiantuntija- ja tutkimuskeskus.

Eksote

Eksote

Eksote on Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, joka tuottaa terveyttä ja hyvinvointia tukevia terveys-, vanhus- sekä sosiaalipalveluja.

Museovirasto

Museovirasto

Museovirasto on aineellisen kulttuuriperinnön ja kulttuuriympäristön asiantuntija, palvelujen tuottaja, toimialansa kehittäjä ja viranomainen.

Samsung Group

Samsung Group

Samsung Group on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka tunnetaan erityisesti kodinelektroniikan valmistajana.

Centria

Centria

Centria-ammattikorkeakoulu on Kokkolassa toimiva oppilaitos, jossa voi opiskella tekniikkaa, liiketaloutta, sosiaali- ja terveysalaa, kulttuurialaa sekä humanistista ja kasvatusalaa.

World Vision

World Vision

World Vision on kehitysyhteistyöjärjestö, joka antaa katastrofiapua ja on mukana aluekehityshankkeissa. World Vision tekee kummilapsityötä.

Kaira Clothing

Kaira Clothing

Kaira Clothing on suomalainen muodin startup-yritys

ePressi-tiedote viisinkertaisti verkkokaupan kävijämäärän

ePressi-tiedote viisinkertaisti verkkokaupan kävijämäärän Henri Huovinen ePressi tavoittaa kattavasti median edustajat ja voin halutessani rajata viestin koskemaan haluaamaani tiettyä kohderyhmää. Henri Huovinen Toimitusjohtaja, Lasten.fi

Lasten.fi on suomalainen, lastentarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. “Olemme julkaisseet ePressin kautta tähän mennessä tiedotteita erinomaisin tuloksin. Yritys on saanut merkittävää maanlaajuista medianäkyvyyttä, sillä muun muassa Markkinointi&Mainonta on julkaissut omilla sivuillaan kaksi tiedotettamme”, toimitusjohtaja Henri Huovinen kertoo.

Katso tiedotejakelu case

Burger King palvelee asiakkaitaan ViidakkoMonitorin avulla

Burger King palvelee asiakkaitaan ViidakkoMonitorin avulla Leena Turunen Analyysiominaisuuden ansiosta saamme nopeasti yleiskuvan siitä, mitä ja miten yrityksestä, kilpailijoista ja toimialasta keskustellaan. Leena Turunen Toimialajohtaja, Restel Oy

Restelin toimialajohtaja Leena Turunen vastaa Burger Kingin Suomen toiminnasta. "Burger King on tunnettu maailmanlaajuinen brändi, ja hampurilaisjätin Suomeen saapuminen herätti laajaa kiinnostusta eri medioissa, sanomalehdet, tv ja radio mukaanlukien. Sosiaalisen median seurannan avulla tiedämme, millaista verkkokeskustelua Burger Kingistä käydään. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ajantasaista ja kiinnostavaa sisältöä, kampanjoita ja tuotteita", Turunen kertoo.

Katso sosiaalisen median seuranta case

Suomen Journalistiliitto seuraa omaa julkisuutta ja toimialan uutisointia

Suomen Journalistiliitto seuraa omaa julkisuutta ja toimialan uutisointia Juha Rekola ViidakkoMonitorilla seuraamme tietenkin oman järjestömme näkyvyyttä mediassa. Juha Rekola Suomen Journalistiliitto

Suomen Journalistiliiton Juha Rekola painottaa hiljaisten signaalien tunnistamista viestinnässä. "Tarkoitus on pysyä päivän tasalla liittoamme ja toimintaamme koskevissa aiheissa. Samalla pystymme kattavammin seuraamaan hiljaisia signaaleja ja arvioimaan tulevia keskustelunaiheita ja haasteita laatujournalismille", Rekola kertoo.

Katso mediaseuranta case