Uutishuone ja mediapankki

Uutishuone – uutisointia omalla visuaalisella ilmeellä

Katso kuva Uutishuone – uutisointia omalla visuaalisella ilmeellä

PR Cloudin uutishuoneen avulla kokoat lehdistömateriaalit omien verkkosivujesi yhteyteen.

Uutishuone räätälöidään jokaisen asiakkaan omalla visuaalisella ilmeellä ja voit valita, näkyykö uutishuoneessasi tiedotteiden lisäksi myös esimerkiksi videoita, kuvia ja sosiaalisen median julkaisuja. Kaikki ePressi.com-tilille lisäämäsi sisällöt päivittyvät automaattisesti uutishuoneeseesi, joten voit huoletta keskittyä sisältöjen tuottamiseen. Me huolehdimme, että sisältösi tulevat näyttävästi esille. Kaikki tekemämme uutishuoneet ovat responsiivisia, joten niiden sisältö skaalautuu automaattisesti päätelaitteen mukaan.

Ovatko asiakkaasi ja sidosryhmäsi kiinnostuneita tiedotteistasi? Uutishuoneeseen voidaan rakentaa Tiedotetilaus -lisäosa, jonka avulla uutishuoneen vierailijat voivat liittyä tiedotteidenne vastaanottajiksi. Seuraavan kerran kun lähetät tiedotteen, se jaellaan myös tiedotteen tilaajien sähköpostiosoitteisiin.

Uutishuoneen suunnittelussa voidaan hyödyntää valmiita elementtejä tai se voidaan rakentaa täysin toiveidesi mukaisesti. Tutustu asiakkaidemme Ruduksen, Museoviraston ja FINE vakuutus- ja rahoitusneuvonnan uutishuoneisiin.