Uutishuone ja mediapankki

Lisää näkyvyyttä räätälöidyn uutishuoneen ja mediapankin avulla

Katso kuva Lisää näkyvyyttä räätälöidyn uutishuoneen ja mediapankin avulla

PR Cloudin uutishuoneen ja mediapankin avulla esittelet media-aineistoasi monipuolisesti sekä lehdistölle että sidosryhmillesi.

Uutishuone kokoaa valitsemasi uutissisällöt omille verkkosivuillesi. Voit itse valita, millainen uutishuoneesta rakennetaan ja miltä se näyttää. Verkkosivuille integroitu uutishuone sulautuu täysin sivujesi visuaaliseen ilmeeseen.

Mediapankki on organisaatiosi oma sivu ePressi.com-tiedotejakelupalvelun verkkosivustolla. Mediapankki kokoaa ePressi.comin kautta lähettämäsi tiedotteet ja liitetiedostot automaattisesti yhdeksi käteväksi tietopaketiksi. 

Ota yhteyttä

Uutishuone – uutisointia omalla visuaalisella ilmeellä

Katso kuva Uutishuone – uutisointia omalla visuaalisella ilmeellä

PR Cloudin uutishuoneen avulla kokoat lehdistömateriaalit omien verkkosivujesi yhteyteen.

Uutishuone räätälöidään jokaisen asiakkaan omalla visuaalisella ilmeellä ja voit valita, näkyykö uutishuoneessasi tiedotteiden lisäksi myös esimerkiksi videoita, kuvia ja sosiaalisen median julkaisuja. Kaikki ePressi.com-tilille lisäämäsi sisällöt päivittyvät automaattisesti uutishuoneeseesi, joten voit huoletta keskittyä sisältöjen tuottamiseen. Me huolehdimme, että sisältösi tulevat näyttävästi esille. Kaikki tekemämme uutishuoneet ovat responsiivisia, joten niiden sisältö skaalautuu automaattisesti päätelaitteen mukaan.

Ovatko asiakkaasi ja sidosryhmäsi kiinnostuneita tiedotteistasi? Uutishuoneeseen voidaan rakentaa Tiedotetilaus -lisäosa, jonka avulla uutishuoneen vierailijat voivat liittyä tiedotteidenne vastaanottajiksi. Seuraavan kerran kun lähetät tiedotteen, se jaellaan myös tiedotteen tilaajien sähköpostiosoitteisiin.

Uutishuoneen suunnittelussa voidaan hyödyntää valmiita elementtejä tai se voidaan rakentaa täysin toiveidesi mukaisesti. Tutustu asiakkaidemme Ruduksen, Museoviraston ja FINE vakuutus- ja rahoitusneuvonnan uutishuoneisiin. 

Mediapankki kerää tiedotteet yhteen

Mediapankki kerää tiedotteet yhteen

Mediapankki kehittyy automaattisesti sitä mukaan kun lähetät tiedotteita.

Organisaatiosi mediapankkiin arkistoituu kaikki ePressi.com-tiedotejakelupalvelun kautta julkaistut tiedotteet, kuvat ja tiedostot. Lisäksi voit lisätä mediapankkiin mitä tahansa omaa mediamateriaalia kuten esimerkiksi videoita. Mediapankista löytyy myös oma osio organisaatiosi yhteystiedoille sekä yleisesittelylle. Mediapankki on vaivaton ratkaisu lehdistötiedoitteiden kokoamiseen ja esittämiseen.

Tutustu asiakkaidemme IkeanSamsungin ja Centria ammattikorkeakoulun mediapankkeihin.