ePressi™ -tiedotejakelu tehokkaaseen viestintään

ePressi™ – Ammattimainen tiedotejakelukanava

ePressi™ – Ammattimainen tiedotejakelukanava Paula Erkkilä Kiitos ePressin, viime vuonna 90 % tiedotteistamme meni läpi mediassa. Paula Erkkilä Viestintäpäällikkö, Centria-ammattikorkeakoulu

Kun haluat kertoa toimittajille yrityksesi tapahtumista, tärkeintä on tiedotteen läpimeno mediassa. Tiedätkö, kuinka tavoitat juuri oikeat toimittajat, ja saat yrityksellesi näkyvyyttä tiedotusvälineissä? ePressi™-tiedotejakelupalvelu kattaa yli 10 000 toimittajan ja bloggaajan yhteystietokannan ja ePressi.com-sivujen kautta saavutat jopa 50 000 lukijaa kuukaudessa. Tarvittaessa voit rajata tiedotteen vastaanottajat tietyn alan toimittajille. Tiedotteesi julkaistaan myös sosiaalisen median kanavissa sekä Kauppalehti Onlinessa.

Siirry ePressi.comiin

Tehosta viestintää Suomen kattavimmalla tiedotejakelulla

Tehosta viestintää Suomen kattavimmalla tiedotejakelulla

Jaa tiedotteesi valtakunnallisesti ja kansainvälisesti

ePressi tarjoaa yrityksesi käyttöön yli 10 000 toimittajan yhteystiedot sekä 4500 erilaista lehteä ja blogia. Suomen laajin mediakanta pysyy ajantasaisena päivittäisellä informaatikkotyöllä. Monikanavaisuus on palvelun vahvuus, sillä julkaistut tiedotteet jaetaan toimittajille sähköpostitse, ePressi.com-sivujen kautta sekä Mediaviikko.fi:n ja Kauppalehden Online-version sivuilla. Tiedotteet ovat hakukoneoptimoituja ja ne julkaistaan myös ePressin some-kanavissa.

Toimiiko yrityksesi kansainvälisillä markkinoilla? ePressin avulla tiedotat myös ulkomaiselle lehdistölle. Meiltä löytyy kattavat mediakannat Pohjoismaihin, Baltian maihin, Keski-Eurooppaan, Lähi-itään, Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.

Yksinkertainen ja helppo käyttöliittymä

Yksinkertainen ja helppo käyttöliittymä

Tiedotteen luominen ja kohdistaminen on vaivatonta.

ePressin kautta tiedottaminen on tehokas keino mediasuhteiden luomiseen. Tiedotteen julkaisu palvelumme avulla vie ainoastaan muutamia minuutteja. Lähettämisen jälkeen saat raportin siitä, ketkä toimittajat ovat lukeneet sähköpostilla lähetetyn tiedotteesi. Palvelun kautta julkaistut tiedotteet tallentuvat halutessasi myös ePressin tiedotesivulle sekä omaan ePressi-uutishuoneeseesi, josta ne ovat kätevästi hakukoneiden löydettävissä. Voit myös tallettaa ePressiin omia kontaktilistojasi ja lähettää tiedotteen yhdellä kertaa sekä omille kontakteillesi että mediakannasta poimimillesi toimittajille.

Lähetä tiedotteet luotettavan kotimaisen palvelun kautta

Lähetä tiedotteet luotettavan kotimaisen palvelun kautta

ePressi on Avainlippu-merkitty palvelu, jonka tuotekehityksestä vastaa Koodiviidakon oma kehitystiimi. 

ePressin verkkopalvelussa luodut tiedotteet lähetetään vastaanottajille sähköpostitse yrityksesi logolla varustettuna. Tiedotteessasi mukana olevat kuvat ja muut liitetiedostot ladataan ePressin suomalaiselle palvelimelle ja ne näkyvät tiedotteessa linkkeinä. Näin ollen vastaanottajien sähköpostit eivät rasitu liikaa suurien liitetiedostojen vuoksi eikä tiedotteita tulkita roskapostiksi.

Kiitelty asiakaspalvelu sekä oma asiakaspalvelija

Kiitelty asiakaspalvelu sekä oma asiakaspalvelija

Hyvä asiakaspalvelu on toimintamme ydin. Olemme tukenasi koko asiakkuuden ajan.

Asiakkaanamme saat oman yhteyshenkilön, joka on sinuun säännöllisesti yhteydessä. Tiedotepalveluun kuuluu maksuton käyttökoulutus. Kohdennamme ja muokkaamme palveluamme toiveidenne perusteella juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Mikäli organisaatiossanne ilmenee tarvetta lisäkoulutuksen tarvetta, yhteyshenkilö järjestää tarvittaessa uuden käyttökoulutuksen.

Kiinnostuitko ePressistä?

Kiinnostuitko ePressistä?

Haluatko olla näkyvillä mediassa? Ota meihin yhteyttä ja räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Tiedottaminen palvelee kaikenlaisia ja -kokoisia yrityksiä ja organisaatioita. Kun saat näkyvyyttä toimittajien keskuudessa ja mediassa, toimittajat tuntevat yrityksesi alasi asiantuntijana ja aktiivisena viestijänä. ePressi.comin kautta ovat tiedottaneet niin suuret koulutusorganisaatiot, monikansalliset yhtiöt kuin pienet startup-yrityksetkin. Ota meihin yhteyttä ja laaditaan yhdessä sinun yrityksellesi sopiva tiedoteratkaisu!

Elenia Oy

Elenia Oy

Elenia Oy on sähköverkkoyhtiö, joka palvelee lähes puolta miljoonaa kotitalous-, yritys- ja yhteiskunta-asiakasta yli sadan kunnan alueella.

IKEA

IKEA

Ikea on alunperin Ruotsissa aloittanut, maailmanlaajuinen huonekalumyymäläketju.

Lasten.fi

Lasten.fi

Lasten.fi on suomalainen lastentarvikkeiden verkkokauppa. Valikoimiin kuuluvat niin isot kuin pienetkin lastentarvikkeet, vaatteet ja lelut sekä pelit.

Samsung Group

Samsung Group

Samsung Group on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka tunnetaan erityisesti kodinelektroniikan valmistajana.