Kaikki palvelut

Tehosta viestintääsi ammattimaisella tiedotejakelulla

Tehosta viestintääsi ammattimaisella tiedotejakelulla Joonatan Jääskeläinen Aktiivinen tiedottaminen kannattaa. Medianäkyvyydellä on todistetusti hyviä vaikutuksia tunnettuuteen ja sitä myötä liiketoimintaan. Joonatan Jääskeläinen Sales Manager

ePressi.com on Suomen johtava ammattimainen tiedotejakelupalvelu yritysten viestintään. Julkaisemalla tiedotteen palvelussa tavoitat yli 10 000 toimittajaa, asiakkaitasi ja sosiaalisen median kanavia. ePressi.com on helppokäyttöinen ja kattava tiedottamisen työkalu. 

Lue lisää

Hallitse yrityksesi mediajulkisuutta

Hallitse yrityksesi mediajulkisuutta Antti Korpela ViidakkoMonitorilla tiedät sinulle ajankohtaiset verkkouutiset ilman turhaa vaivannäköä. Antti Korpela Business Development Director, PR Cloud

ViidakkoMonitorin avulla seuraat sinulle ja yrityksellesi olennaista verkkouutisointia sekä sosiaalisen median keskustelua nopeasti ja vaivattomasti. Helppokäyttöisten haku- ja rajaustoimintojen ansiosta voit hakea yritystäsi ja toimialaasi koskevat uutiset ja keskustelut ilman, että sinun tarvitsee kuluttaa tuntikausia internetin hakukoneissa.

Lue lisää

Asiakkaiden suusta

ePressi on toiminut meillä loistavasti. Sen avulla pystymme kertomaan ja tiedottamaan brändimme tekemisistä kattavasti ja haluamillemme kohderyhmille. Olemme tehneet perinteisten tiedotteiden lisäksi myös mm. mediakutsuja sekä hyödyntäneet palvelua bloggareiden tavoittamiseen. ePressi on ollut loistava lisä omiin markkinointikanaviimme ja olemme siihen erittäin tyytyväisiä.
Mari Luodes Omistaja ja perustajajäsen, LuinSpa
Lanseerasimme palvelumme Arabiemiraateissa ja Saksassa ja halusimme konseptimme median tietoisuuteen mahdollisimman laajasti. ePressissä meidät vakuutti palvelun kotimaisuus ja toimivuusvarmuus sekä paikallisten medioiden laaja kontaktimäärä. ePressin käyttö on ollut vaivatonta ja asiakaspalvelu nopeaa. Käytämme varmasti jatkossakin Koodiviidakon palveluita.
Miikka Mäkiö Perustajajäsen, Foodiac