Kaikki palvelut

Tehosta viestintääsi ammattimaisella tiedotejakelulla

Tehosta viestintääsi ammattimaisella tiedotejakelulla Joonatan Jääskeläinen Aktiivinen tiedottaminen kannattaa. Medianäkyvyydellä on todistetusti hyviä vaikutuksia tunnettuuteen ja sitä myötä liiketoimintaan. Joonatan Jääskeläinen Sales Manager

ePressi.com on Suomen johtava ammattimainen tiedotejakelupalvelu yritysten viestintään. Julkaisemalla tiedotteen palvelussa tavoitat yli 10 000 toimittajaa, asiakkaitasi ja sosiaalisen median kanavia. ePressi.com on helppokäyttöinen ja kattava tiedottamisen työkalu. 

Lue lisää

Hallitse yrityksesi mediajulkisuutta

Hallitse yrityksesi mediajulkisuutta Antti Korpela ViidakkoMonitorilla tiedät sinulle ajankohtaiset verkkouutiset ilman turhaa vaivannäköä. Antti Korpela Business Development Director, PR Cloud

ViidakkoMonitorin avulla seuraat sinulle ja yrityksellesi olennaista verkkouutisointia sekä sosiaalisen median keskustelua nopeasti ja vaivattomasti. Helppokäyttöisten haku- ja rajaustoimintojen ansiosta voit hakea yritystäsi ja toimialaasi koskevat uutiset ja keskustelut ilman, että sinun tarvitsee kuluttaa tuntikausia internetin hakukoneissa.

Lue lisää

Asiakkaiden suusta

ePressi on toiminut meillä loistavasti. Sen avulla pystymme kertomaan ja tiedottamaan brändimme tekemisistä kattavasti ja haluamillemme kohderyhmille. Olemme tehneet perinteisten tiedotteiden lisäksi myös mm. mediakutsuja sekä hyödyntäneet palvelua bloggareiden tavoittamiseen. ePressi on ollut loistava lisä omiin markkinointikanaviimme.
Mari Luodes Omistaja ja perustajajäsen, LuinSpa
ViidakkoMonitorin avulla seuraamme yrityksestämme kirjoitettavia asioita sekä toimialamme muutoksia. Palvelun avulla pysymme helposti ajan tasalla ajankohtaisista asioista. Sosiaalisen median käyttäminen on tehokkaampaa, kun tarvittavat uutisotsikot ovat helposti tarjottimella.
Taija Paavola Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, SOL Palvelut