ViidakkoMonitor on tehokas ja kehittynyt verkkomedian ja sosiaalisen median seurantapalvelu

 ViidakkoMonitor seuraa verkkomedioita ja some-kanavia ympäri vuorokauden ja poimii sinua kiinnostavat uutiset, artikkelit ja some-keskustelut talteen. Palvelun seurannassa on tuhansia verkkomedioita, yli 200 näköislehteä, blogeja ja keskustelupalstoja, some-kanavia sekä kuntien ja seurankuntien sähköisiä pöytä- ja asiakirjoja. Voit myös seurata palvelun avulla kansainvälisiä medioita.

/media/landing-pages/pr-cloud/imac-viidakkomonitor_517x.png

ViidakkoMonitorin avulla pysyt ajan tasalla 

  • ViidakkoMonitorin helppokäyttöisten haku- ja rajaustoimintojen ansiosta voit hakea yritystäsi ja toimialaasi koskevat uutiset ilman, että sinun tarvitsee kuluttaa tuntikausia internetin hakukoneissa.
  • Saat uutisseurannan tulokset sähköpostiisi päivittäisinä koosteina tai lähes reaaliaikaisina osumina.  
  • Palvelun avulla näet konkreettisesti, kuinka hyvin tiedotteenne menevät läpi lehdistössä ja millä äänensävyllä teistä kirjoitetaan mediassa.

Kysy lisää

/media/tuotekuvat/pr-cloud-tuotteet/mediaseuranta_rajattu.jpg

Asiakaspalvelu on toimintamme kulmakivi

  • ViidakkoMonitor -mediaseurantapalvelun käyttö on helppoa ja nopeaa. Olemme panostaneet erittäin helppokäyttöiseen käyttöliittymään, joka on palvelumme tärkeimpiä ominaisuuksia laajan mediatietokannan ohella.
  • Palvelun käyttöön sisältyy aina henkilökohtainen palvelu ja tekninen tuki. Palvelu räätälöidään teidän tarpeidenne mukaan ja oma asiakaspalvelijanne on tukenanne koko asiakkuuden ajan.

Haluan tietää enemmän

Juha Rekola

ViidakkoMonitorilla seuraamme tietenkin oman järjestömme näkyvyyttä mediassa. Sen lisäksi seurannassamme on monia meille tärkeitä asioita ja keskustelun aiheita, kuten journalismin etiikka, sananvapaus, median vastuu, journalismin laatu ja tekijänoikeudet. Pyrimme koko ajan olemaan tasalla liittoamme ja toimintaamme koskettavista aiheista.

Juha Rekola Journalistiliitto

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Koodiviidakon työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

Elenia Oy

Elenia Oy

Elenia Oy on sähköverkkoyhtiö, joka palvelee lähes puolta miljoonaa kotitalous-, yritys- ja yhteiskunta-asiakasta yli sadan kunnan alueella.

IKEA

IKEA

Ikea on alunperin Ruotsissa aloittanut, maailmanlaajuinen huonekalumyymäläketju.

Samsung Group

Samsung Group

Samsung Group on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka tunnetaan erityisesti kodinelektroniikan valmistajana.

Suomen Kulttuurirahasto

Suomen Kulttuurirahasto

Suomen Kulttuurirahasto on kotimaista tiedettä ja taidetta tukeva yksityisomisteinen säätiö. Säätiö on yksi Euroopan suurimmista.