Kriisiviestinnässä nopeus on valttia

Kriisitilanteiden ennakointi vaatii kykyä pysyä ajan tasalla mediassa ja keskusteluissa esillä olevista asioista. Parhaimmassa tapauksessa kriisin voi onnistua kääntämään itselle edulliseksi ja mainetta parantavaksi tilanteeksi, kunhan pystyy osoittamaan ennakointivalmiutta sekä joustavuutta tilanteen kehittymisen mukaan.

/media/tuotekuvat/pr-cloud-tuotteet/mediaseuranta_rajattu.jpg

Tunnista kriisit mediaseurannan avulla 

  • Mediaseurannan avulla pysyt perillä siitä, mitä teistä puhutaan ja missä kanavissa. Varsinkin sosiaalisessa mediassa kriisit saattavat kehittyä hyvinkin nopeasti. Tällöin on tärkeää havaita kriisit mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. 
  • Journalistisen ja sosiaalisen median palvelumme seuraa verkkomedioita ja somea ympäri vuorokauden ja poimii sinua kiinnostavat uutiset, artikkelit ja keskustelut talteen.
  • Palvelumme seurannassa on 4500 verkkomediaa, yli 200 näköislehteä, blogeja, sekä tuhansia kansainvälisiä medioita.

Kysy lisää

/media/animaatiokuvat/epressi-imac.png

Osoita oma aktiivisuus tiedottamalla

Kriisitilanteen aikana on olennaista pystyä viestimään tehokkaasti ja nopeasti oikeisiin kanaviin sekä oikeille vastaanottajille. Monikanavaisen tiedotejakelupalvelun avulla saat viestisi suoraan sekä median edustajille, omille verkkosivuillesi että oikeisiin sosiaalisen median kanaviin. 

ePressi.com on kotimainen tiedotejakelupalvelu, jonka kautta saat välitettyä tiedotteet ja muut lehdistömateriaalit medialle ja yleisölle helposti ja laajasti. ePressi.comilla on käytössä informaatikkojen ylläpitämä mediaosoitteisto, joka kattaa yli 8000 yhteystietoa.

Ota yhteyttä

Lauri Sainio

Kukaan ei toivo kohtaavansa kriisejä, mutta olennaista on olla valmiudessa, jos niitä tulee vastaan. Mediaseuranta ja tiedotejakelu valmistavat ja tukevat organisaation toimintaa kriisitilanteissa.

Lauri Sainio Key Account Manager, PR Cloud

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Koodiviidakon työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

Elenia Oy

Elenia Oy

Elenia Oy on sähköverkkoyhtiö, joka palvelee lähes puolta miljoonaa kotitalous-, yritys- ja yhteiskunta-asiakasta yli sadan kunnan alueella.

IKEA

IKEA

Ikea on alunperin Ruotsissa aloittanut, maailmanlaajuinen huonekalumyymäläketju.

Samsung Group

Samsung Group

Samsung Group on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka tunnetaan erityisesti kodinelektroniikan valmistajana.

Suomen Kulttuurirahasto

Suomen Kulttuurirahasto

Suomen Kulttuurirahasto on kotimaista tiedettä ja taidetta tukeva yksityisomisteinen säätiö. Säätiö on yksi Euroopan suurimmista.