Tiedotejakelu

ePressi.com – ammattimainen tiedotejakelukanava

ePressi.com – ammattimainen tiedotejakelukanava Paula Erkkilä Kiitos ePressi.comin, viime vuonna 90 % tiedotteistamme meni läpi mediassa. Paula Erkkilä Viestintäpäällikkö, Centria-ammattikorkeakoulu

Kun haluat kertoa toimittajille yrityksesi tapahtumista, tärkeintä on tiedotteen läpimeno mediassa. Tiedätkö kuinka tavoitat juuri oikeat toimittajat, ja saat yrityksellesi näkyvyyttä tiedotusvälineissä? ePressi.com-tiedotejakelupalvelu kattaa yli 10 000 toimittajan ja bloggaajan yhteystietokannan ja ePressi.com-sivujen kautta saavutat jopa 50 000 lukijaa kuukaudessa. Tarvittaessa voit rajata tiedotteen vastaanottajat tietyn alan toimittajille. Tiedotteesi julkaistaan myös sosiaalisen median kanavissa sekä Kauppalehti Onlinessa.

Siirry ePressi.comiin

Tehosta viestintää Suomen kattavimmalla tiedotejakelulla

Tehosta viestintää Suomen kattavimmalla tiedotejakelulla

Jaa tiedotteesi valtakunnallisesti ja kansainvälisesti

ePressi.com tarjoaa yrityksesi käyttöön yli 10 000 toimittajan yhteystiedot sekä 4500 erilaista lehteä ja blogia. Suomen laajin mediakanta pysyy ajantaisena päivittäisellä informaatikkotyöllä. Monikanavaisuus on palvelun vahvuus, sillä julkaistut tiedotteet jaetaan toimittajille sähköpostitse, ePressi.com-sivujen kautta sekä Mediaviikko.fi:n ja Kauppalehden Online-version sivuilla. Tiedotteet ovat hakukoneoptimoituja ja ne julkaistaan myös ePressi.comin some-kanavissa.

Toimiiko yrityksesi kansainvälisillä markkinoilla? ePressi.comin avulla tiedotat myös ulkomaiselle lehdistölle. Meiltä löytyy kattavat mediakannat Pohjoismaihin, Baltian maihin, Keski-Eurooppaan, Lähi-itään, Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.

Yksinkertainen ja helppo käyttöliittymä

Yksinkertainen ja helppo käyttöliittymä

Tiedotteen luominen ja kohdistaminen on vaivatonta

ePressi.comin kautta tiedottaminen on tehokas keino mediasuhteiden luomiseen.Tiedotteen julkaisu palvelumme avulla vie ainoastaan muutamia minuutteja. Lähettämisen jälkeen saat raportin siitä, ketkä toimittajat ovat lukeneet sähköpostilla lähetetyn tiedotteesi. Palvelun kautta julkaistut tiedotteet tallentuvat halutessasi myös ePressi.comin tiedotesivulle, josta ne ovat kätevästi hakukoneiden löydettävissä. Voit myös tallettaa ePressi.comiin omia kontaktilistojasi ja lähettää tiedotteen yhdellä kertaa sekä omille kontakteillesi että mediakannasta poimimillesi toimittajille.

Lähetä tiedotteet luotettavan kotimaisen palvelun kautta

Lähetä tiedotteet luotettavan kotimaisen palvelun kautta

ePressi.com on Avainlippu-merkitty palvelu, jonka tuotekehityksestä vastaa Koodiviidakon oma kehitystiimi. 

ePressi.comin verkkopalvelussa luodut tiedotteet lähetetään vastaanottajille sähköpostitse yrityksesi logolla varustettuna. Tiedotteessasi mukana olevat kuvat ja muut liitetiedostot ladataan ePressi.comin suomalaiselle palvelimelle ja ne näkyvät tiedotteessa linkkeinä. Näin ollen vastaanottajien sähköpostit eivät rasitu liikaa suurien liitetiedostojen vuoksi eikä tiedotteita tulkita roskapostiksi.

Kiitelty asiakaspalvelu sekä oma asiakaspalvelija

Hyvä asiakaspalvelu on toimintamme ydin. Kun valitset meidät, olemme tukenasi koko asiakkuuden ajan.

Asiakkaanamme saat oman yhteyshenkilön, joka on sinuun yhteydessä kuukausittain ensimmäisten kuukausien ajan. Tiedotepalveluun kuuluu maksuton käyttökoulutus. Asiakkuuden alkaessa asiakaspalvelija tarkistaa palvelun toimivuuden sekä asiakkaan muut toiveet. Näiden pohjalta kohdennamme ja muokkaamme palveluamme juuri toiveitasi ja tarpeitasi vastaavaksi. Mikäli organisaatiossanne ilmenee tarvetta lisäkoulutuksen tarvetta, yhteyshenkilö järjestää tarvittaessa uuden käyttökoulutuksen.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Haluatko olla näkyvillä mediassa? Ota meihin yhteyttä ja räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Tiedottaminen palvelee kaikenlaisia ja -kokoisia yrityksiä ja organisaatioita. Kun saat näkyvyyttä toimittajien keskuudessa ja mediassa, toimittajat tuntevat yrityksesi alasi asiantuntijana ja aktiivisena viestijänä. ePressi.comin kautta ovat tiedottaneet niin suuret koulutusorganisaatiot, monikansalliset yhtiöt kuin pienet startup-yrityksetkin. Ota meihin yhteyttä ja laaditaan yhdessä sinun yrityksellesi sopiva tiedoteratkaisu!

Ota yhteyttä

ePressi-tiedote viisinkertaisti verkkokaupan kävijämäärän

ePressi-tiedote viisinkertaisti verkkokaupan kävijämäärän Henri Huovinen ePressi tavoittaa kattavasti median edustajat ja voin halutessani rajata viestin koskemaan haluaamaani tiettyä kohderyhmää. Henri Huovinen Toimitusjohtaja, Lasten.fi

Lasten.fi on suomalainen, lastentarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. “Olemme julkaisseet ePressin kautta tähän mennessä tiedotteita erinomaisin tuloksin. Yritys on saanut merkittävää maanlaajuista medianäkyvyyttä, sillä muun muassa Markkinointi&Mainonta on julkaissut omilla sivuillaan kaksi tiedotettamme”, toimitusjohtaja Henri Huovinen kertoo.

Katso tiedotejakelu case

Asiakkaiden suusta

Lanseerasimme palvelumme Arabiemiraateissa ja Saksassa ja halusimme konseptimme median tietoisuuteen mahdollisimman laajasti. ePressissä meidät vakuutti palvelun kotimaisuus ja toimivuusvarmuus sekä paikallisten medioiden laaja kontaktimäärä. ePressin käyttö on ollut vaivatonta ja asiakaspalvelu nopeaa. Käytämme varmasti jatkossakin Koodiviidakon palveluita.
Miikka Mäkiö Perustajajäsen, Foodiac
ePressi on toiminut meillä loistavasti. Sen avulla pystymme kertomaan ja tiedottamaan brändimme tekemisistä kattavasti ja haluamillemme kohderyhmille. Olemme tehneet perinteisten tiedotteiden lisäksi myös mm. mediakutsuja sekä hyödyntäneet palvelua bloggareiden tavoittamiseen. ePressi on ollut loistava lisä omiin markkinointikanaviimme ja olemme siihen erittäin tyytyväisiä.
Mari Luodes Omistaja ja perustajajäsen, LuinSpa
Elenia Oy

Elenia Oy

Elenia Oy on sähköverkkoyhtiö, joka palvelee lähes puolta miljoonaa kotitalous-, yritys- ja yhteiskunta-asiakasta yli sadan kunnan alueella.

IKEA

IKEA

Ikea on alunperin Ruotsissa aloittanut, maailmanlaajuinen huonekalumyymäläketju.

Lasten.fi

Lasten.fi

Lasten.fi on suomalainen lastentarvikkeiden verkkokauppa. Valikoimiin kuuluvat niin isot kuin pienetkin lastentarvikkeet, vaatteet ja lelut sekä pelit.

Samsung Group

Samsung Group

Samsung Group on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka tunnetaan erityisesti kodinelektroniikan valmistajana.