Mediaseuranta

ViidakkoMonitor – tehokasta mediaseurantaa

ViidakkoMonitor – tehokasta mediaseurantaa Annemari Anttila ViidakkoMonitor on tehokas ja helppokäyttöinen työkalu median uutisoinnin seuraamiseen. Olemme tyytyväisiä asiakkuuteemme. Annemari Anttila Tiedottaja, PAM ry

ViidakkoMonitor-mediaseuranta on markkinoiden edistyksellisin mediaseurantapalvelu, joka seuraa kattavasti journalistista verkkomediakantaa sekä sosiaalista mediaa ja välittää käyttäjälleen oleellista sisältöä suoraan sähköpostiin. Seurannan piirissä on tuhansia verkkomedioita, lähes 200 näköislehteä, keskeisimmät blogit, keskustelupalstat ja sosiaalisen median kanavat sekä kuntien, kaupunkien ja seurakuntien sähköisiä pöytä- ja asiakirjoja. Useat yritykset ja organisaatiot käyttävät ViidakkoMonitoria näkyvyyden ja maineen hallintaan, päivittäiseen uutisseurantaan, toimiala- ja kilpailijaseurantaan, kriisiviestintään sekä viestinnän tehokkuuden mittaamiseen.

ViidakkoMonitor auttaa hallinnoimaan näkyvyyttä

Tietoa on koko ajan enemmän ja enemmän saatavilla. Oleellisen tiedon löytäminen riittävän nopeasti on usein haastavaa. ViidakkoMonitor on täysin kotimainen seurantapalvelu, joka seuraa kattavasti verkkomedioita ja sosiaalista mediaa ympäri vuorokauden. Palvelun avulla pystyt seuraamaan lähes reaaliaikaisesti mitä ja miten yrityksestänne ja kilpailijoistanne kirjoitetaan mediassa, keskustelupalstoilla ja somessa. Palvelumme kattavat analyysityökalut auttavat:

 • Hahmottamaan mediamaineenne kehittymistä
 • Tekemään toimiala- ja kilpailijaseurantaa
 • Mittaamaan viestintänne tehokkuutta
 • Seuraamaan hiljaisia signaaleja sosiaalisessa mediassa
 • Löytämään alan mielipidevaikuttajat
 • Esittämään tilastoja yrityksen päätöksentekoon

Uuden sukupolven mediaseurantaa

Uuden sukupolven mediaseurantaa

ViidakkoMonitorin ainutlaatuinen ominaisuus ensimmäisenä Suomessa on älykäs aihealuehaku eli semanttinen seuranta. Semanttinen seuranta ei toimi avainsanojen varassa, vaan etsii laajempia käsitteitä ja aihealueita, jolloin osumia voidaan rajata tarkemmin ja helpommin, eikä pitkällisiä hakusanaoptimointeja tarvita. Semanttisen seurannan avulla saat:

 • Toimivat seurannat käyttöön nopeasti ja helposti
 • Karsittua pois taivutusmuodoista ja erisnimistä syntyvät väärät hakutulokset
 • Keskusteluiden asiayhteydet paremmin esiin
 • Vähennettyä tarvetta ulkoistetulle analyysille

Sosiaalisen median seuranta

ViidakkoMonitor vastaa organisaatioiden haasteeseen hallita sosiaalista mediaa. Keskustelua käydään some-kanavien lisäksi blogeissa ja forumeissa. Ole selvillä siitä, miten yrityksestäsi kirjoitetaan, mikä on kilpailijasi asema kuluttajien keskuudessa ja mitkä trendit ja keskustelunaiheet ovat sinun asiakkaillesi juuri nyt pinnalla. Palvelumme kattaa some-kanavien Facebookin, Twitterin sekä YouTuben lisäksi blogit ja foorumit.

Työkalun helppokäyttöisten analyysitoimintojen avulla saat selkeän kokonaiskuvan sosiaalisen median näkyvyydestäsi. ViidakkoMonitorin avulla voit esimerkiksi:

 • Ennakoida some-kriisejä
 • Seurata toimialaasi ja kilpailijoita
 • Tunnistaa alasi mielipidevaikuttajat
 • Tehostaa asiakaspalveluasi

Asiakaspalvelu on tukenasi kaikissa tilanteissa

Asiakaspalvelu on tukenasi kaikissa tilanteissa

ViidakkoMonitorin käyttöön sisältyy aina henkilökohtainen palvelu ja tuki.

Oma asiakaspalvelijanne on tukenanne koko asiakkuuden ajan. Palveluumme sisältyy maksuton
käyttökoulutus. Asiakaspalvelu on toimintamme kulmakiviä. Jokaisen asiakkuuden alkaessa räätälöimme palvelun kullekin yritykselle sopivaksi ja järjestämme maksuttoman käyttökoulutuksen.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Haluatko tietää, mitä mediassa puhutaan? Ota meihin yhteyttä ja luomme yrityksesi tarpeisiin sopivan yksilöllisen ratkaisun.

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeintä. Palvelemme teitä seurannan toteuttamisessa ja vastaamme tarpeisiinne nopeasti. Jos et vielä käytä ViidakkoMonitoria, ota palvelu käyttöösi jo tänään tai tilaa kokeilujakso.

Ota yhteyttä

Suomen Journalistiliitto seuraa omaa julkisuutta ja toimialan uutisointia

Suomen Journalistiliitto seuraa omaa julkisuutta ja toimialan uutisointia Juha Rekola ViidakkoMonitorilla seuraamme tietenkin oman järjestömme näkyvyyttä mediassa. Juha Rekola Suomen Journalistiliitto

Suomen Journalistiliiton Juha Rekola painottaa hiljaisten signaalien tunnistamista viestinnässä. "Tarkoitus on pysyä päivän tasalla liittoamme ja toimintaamme koskevissa aiheissa. Samalla pystymme kattavammin seuraamaan hiljaisia signaaleja ja arvioimaan tulevia keskustelunaiheita ja haasteita laatujournalismille", Rekola kertoo.

Katso mediaseuranta case
Amnesty International

Amnesty International

Amnesty International on kansainvälinen ihmisoikeusjärjestö.

Kreab Oy

Kreab Oy

Kreab Oy on yhteisö- ja yritysviestintään keskittynyt viestintätoimisto.

Eksote

Eksote

Eksote on Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, joka tuottaa terveyttä ja hyvinvointia tukevia terveys-, vanhus- sekä sosiaalipalveluja.

Tekes

Tekes

Innovaatiorahoituskeskus Tekes on valtion virasto, joka tukee ja rahoittaa teollisuuden ja korkeakoulujen tutkimusprojekteja.