Mediaseuranta

ViidakkoMonitor – tehokasta mediaseurantaa

Annemari Anttila ViidakkoMonitor on tehokas ja helppokäyttöinen työkalu median uutisoinnin seuraamiseen. Olemme tyytyväisiä asiakkuuteemme. Annemari Anttila Tiedottaja, PAM ry

ViidakkoMonitor-mediaseuranta (ent. Webnewsmonitor) seuraa kattavasti journalistista verkkomediakantaa ja välittää liiketoiminnan kannalta oleellista uutisointia asiakkailleen. Seurannan piirissä on tuhansia verkkomedioita, lähes 200 näköislehteä, keskeisimmät blogit, keskustelupalstat ja sosiaalisen median kanavat sekä kuntien, kaupunkien ja seurakuntien sähköisiä pöytä- ja asiakirjoja. Useat yritykset ja organisaatiot käyttävät ViidakkoMonitoria mediamaineen hallintaan, päivittäiseen uutisseurantaan sekä viestinnän tehokkuuden mittaamiseen.

Kattava verkkomediakanta

ViidakkoMonitor on tehokas ja kehittynyt verkkomedian uutisseurantapalvelu.

Tietoa on koko ajan enemmän ja enemmän saatavilla. Oleellisen tiedon löytäminen riittävän nopeasti on usein haastavaa. ViidakkoMonitor on täysin kotimainen uutisseurantapalvelu, joka seuraa kattavasti verkkomedioita ympäri vuorokauden. Palvelun avulla pystyt seuraamaan lähes reaaliaikaisesti mitä ja miten yrityksestänne ja kilpailijoistanne kirjoitetaan mediassa. Näet myös konkreettisesti, kuinka hyvin tiedotteenne menevät läpi lehdistössä ja millä äänensävyllä teistä kirjoitetaan. Palvelumme kattavat analyysityökalut auttavat sinua:

  • Hahmottamaan mediamaineenne kehittymistä
  • Tekemään toimiala- ja kilpailijaseurantaa
  • Mittaamaan viestintänne tehokkuutta
  • Esittämään tilastoja yrityksen johdolle.

ViidakkoMonitor on helppokäyttöinen

Verkkomedioiden seuraaminen on vaivatonta ja ohjelman käyttö onnistuu muutamalla klikkauksella.

Olemme panostaneet erittäin helppokäyttöiseen käyttöliittymään, joka on palvelumme tärkeimpiä ominaisuuksia laajan mediatietokannan ohella. Saat päivittäisen sähköpostilähetyksen mediaseurannan tuloksista. Näin aikaa ei kulu internetin hakukoneiden avulla tehtävään seurantaan ja saat vain tuoretta ja relevanttia tietoa. Tarvittaessa ViidakkoMonitor seuraa uutisointia useista eri maista.

Asiakaspalvelu on tukenasi kaikissa tilanteissa

ViidakkoMonitorin käyttöön sisältyy aina henkilökohtainen palvelu ja tuki.

Oma asiakaspalvelijanne on tukenanne koko asiakkuuden ajan. Palveluumme sisältyy maksuton
käyttökoulutus. Asiakaspalvelu on toimintamme kulmakiviä. Jokaisen asiakkuuden alkaessa räätälöimme palvelun kullekin yritykselle sopivaksi ja järjestämme maksuttoman käyttökoulutuksen.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Haluatko tietää, mitä mediassa puhutaan? Ota meihin yhteyttä ja luomme yrityksesi tarpeisiin sopivan yksilöllisen ratkaisun.

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeintä. Palvelemme teitä seurannan toteuttamisessa ja vastaamme tarpeisiinne nopeasti. Jos et vielä käytä ViidakkoMonitoria, ota palvelu käyttöösi jo tänään tai tilaa kokeilujakso.

Ota yhteyttä

Suomen Journalistiliitto seuraa omaa julkisuutta ja toimialan uutisointia

Suomen Journalistiliitto seuraa omaa julkisuutta ja toimialan uutisointia Juha Rekola ViidakkoMonitorilla seuraamme tietenkin oman järjestömme näkyvyyttä mediassa. Juha Rekola Suomen Journalistiliitto

Suomen Journalistiliiton Juha Rekola painottaa hiljaisten signaalien tunnistamista viestinnässä. "Tarkoitus on pysyä päivän tasalla liittoamme ja toimintaamme koskevissa aiheissa. Samalla pystymme kattavammin seuraamaan hiljaisia signaaleja ja arvioimaan tulevia keskustelunaiheita ja haasteita laatujournalismille", Rekola kertoo.

Katso mediaseuranta case
Amnesty International

Amnesty International

Amnesty International on kansainvälinen ihmisoikeusjärjestö.

Kreab Oy

Kreab Oy

Kreab Oy on yhteisö- ja yritysviestintään keskittynyt viestintätoimisto.

Eksote

Eksote

Eksote on Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, joka tuottaa terveyttä ja hyvinvointia tukevia terveys-, vanhus- sekä sosiaalipalveluja.

Tekes

Tekes

Innovaatiorahoituskeskus Tekes on valtion virasto, joka tukee ja rahoittaa teollisuuden ja korkeakoulujen tutkimusprojekteja.