Kaikki tuotteet

Tehosta viestintääsi ammattimaisella tiedotejakelulla

Tehosta viestintääsi ammattimaisella tiedotejakelulla Joonatan Jääskeläinen Aktiivinen tiedottaminen kannattaa. Medianäkyvyydellä on todistetusti hyviä vaikutuksia tunnettuuteen ja sitä myötä liiketoimintaan. Joonatan Jääskeläinen Sales Manager

ePressi.com on Suomen johtava ammattimainen tiedotejakelupalvelu yritysten viestintään. Julkaisemalla tiedotteen palvelussa tavoitat yli 10 000 toimittajaa, asiakkaitasi ja sosiaalisen median kanavia. ePressi.com on helppokäyttöinen ja kattava tiedottamisen työkalu. 

Lue lisää

Hallitse yrityksesi mediajulkisuutta

Hallitse yrityksesi mediajulkisuutta Antti Korpela ViidakkoMonitorilla tiedät sinulle ajankohtaiset verkkouutiset ilman turhaa vaivannäköä. Antti Korpela Business Development Director, PR Cloud

ViidakkoMonitorin avulla seuraat sinulle ja yrityksellesi olennaista verkkouutisointia nopeasti ja vaivattomasti. Helppokäyttöisten haku- ja rajaustoimintojen ansiosta voit hakea yritystäsi ja toimialaasi koskevat uutiset ilman, että sinun tarvitsee kuluttaa tuntikausia internetin hakukoneissa.

Lue lisää

Ole sosiaalisen median edelläkävijä

Ole sosiaalisen median edelläkävijä Lauri Sainio ViidakkoMonitorin avulla olet selvillä siitä, miten ja mitä yrityksestäsi puhutaan sosiaalisessa mediassa. Lauri Sainio Key Account Manager, PR Cloud

ViidakkoMonitor kokoaa yhteen sosiaalisesta mediasta sinulle tärkeät puheenaiheet. Seuraa yrityksestäsi käytävää keskustelua some-kanavilla kuten Facebookissa, Twitterissä ja Youtubessa, blogeissa ja foorumeilla. ViidakkoMonitorin avulla kartoitat myös hiljaiset signaalit ja pysyt kilpailijoidesi edellä.

Lue lisää

Asiakkaiden suusta

PR Cloudin mediaseurantapalvelun avulla seuraamme yrityksestämme kirjoitettavia asioita sekä toimialamme muutoksia. Palvelun avulla pysymme helposti ajan tasalla ajankohtaisista asioista. Sosiaalisen median käyttäminen on tehokkaampaa, kun tarvittavat uutisotsikot ovat helposti tarjottimella.
Taija Paavola Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, SOL Palvelut
Lanseerasimme palvelumme Arabiemiraateissa ja Saksassa ja halusimme konseptimme median tietoisuuteen mahdollisimman laajasti. ePressissä meidät vakuutti palvelun kotimaisuus ja toimivuusvarmuus sekä paikallisten medioiden laaja kontaktimäärä. ePressin käyttö on ollut vaivatonta ja asiakaspalvelu nopeaa. Käytämme varmasti jatkossakin Koodiviidakon palveluita.
Miikka Mäkiö Perustajajäsen, Foodiac