Mediaseuranta Case

Suomen Journalistiliitto seuraa hiljaisia signaaleja ViidakkoMonitorilla

Suomen Journalistiliitto seuraa hiljaisia signaaleja ViidakkoMonitorilla Juha Rekola ViidakkoMonitorilla seuraamme tietenkin oman järjestömme näkyvyyttä mediassa. Juha Rekola Suomen Journalistiliitto

Suomen Journalistiliiton Juha Rekola painottaa hiljaisten signaalien tunnistamista viestinnässä. "Tarkoitus on pysyä päivän tasalla liittoamme ja toimintaamme koskevissa aiheissa. Samalla pystymme kattavammin seuraamaan hiljaisia signaaleja ja arvioimaan tulevia keskustelunaiheita ja haasteita laatujournalismille", Rekola kertoo. 

Mediaseurannalla huomio kohdistuu oikeisiin asioihin

"ViidakkoMonitorilla seuraamme tietenkin oman järjestömme näkyvyyttä mediassa. Se on kuitenkin aika pieni osa seurantaamme, joka kattaa monia meille tärkeitä asioita ja keskustelun aiheita, kuten journalismin etiikka, sananvapaus, median vastuu, journalismin laatu, tekijänoikeudet jne. Lisäksi projektinomaisesti seuraamme ajoittain erikoisaiheita, kuten esimerkiksi ”Paid News” -skandaalin käsittelyä intialaisessa englanninkielisessä mediassa", Rekola kertoo.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Haluatko tietää, mitä mediassa puhutaan? Ota meihin yhteyttä ja luomme yrityksesi tarpeisiin sopivan yksilöllisen ratkaisun.

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeintä. Palvelemme teitä seurannan toteuttamisessa ja vastaamme tarpeisiinne nopeasti. Jos et vielä käytä ViidakkoMonitoria, ota palvelu käyttöösi jo tänään tai tilaa kokeilujakso.

Ota yhteyttä